Flyt Fokus

Coaching af ledere

Ledercoaching er for dig der har brug for ærlig og upartisk sparring på konkrete problemstillinger, eller for mere generel sparring på din rolle som leder og eventuelle personlige udfordringer, som påvirker dit lederskab. Det er ofte en ensom rolle at være leder, og det er kun naturligt, at der indimellem opstår et behov for et skabe sig et rum til sparring og refleksion. 

Når du indgår i et ledercoaching-forløb hos mig, får du mulighed for at få nye øjne på din lederpraksis, og er du kørt fast i konkrete problemstillinger kan det være en rigtig hjælpsom vej til at få ny inspiration og opdage nye handlemuligheder og løsninger.  

Ledercoachingen kan handle om:

  • At skabe større klarhed, så du ser hvad dine udfordringer i virkeligheden handler om, og hvordan de bedst håndteres
  • At give et bedre billede af hvilken leder, du ønsker at være, og hvordan du bliver det
  • At udvide værktøjskassen med nye redskaber til løsning af konflikter, så du får håndteret dem ordentligt
  • At skabe klarhed over, hvordan du får motiverede medarbejdere
  • At få inspiration til hvordan du tackler modstand hos medarbejderne
  • At få indblik i hvordan du bliver bedre til at uddelegere
  • At få inspiration til og blive udfordret på hvordan du kan være både tydelig og ordentlig på samme tid
  • Hvordan du gennemfører en forandringsproces og får medarbejderne med dig

Et ledercoaching-forløb hjælper dig med at komme ind til sagens kerne, til at få øje på dine handlemuligheder og få gjort det der skal gøres. At kunne tænke i alternative løsninger, når noget er kørt fast. 

Jeg har 20 års ledererfaring fra både det private og det offentlige erhvervsliv. Jeg har derfor et personligt og indgående kendskab til de problematikker, der kan og vil opstå, når du skal lede andre mennesker, og det er med stor fordel, at jeg trækker på denne erfaring i min coaching og sparring med dig.  

Jeg glæder mig til at følges med dig og inspirere dig et stykke vej i din lederproces.

 

Det siger kunderne:
”Du er ikke nærig med at give dine ideer, modeller og erfaringer videre – samtidig med at jeg bliver udfordret til at tænke løsninger selv. Du coacher, rådgiver, deler på en virkelig inspirerende måde, og jeg går altid tilbage til arbejdet med fornyet energi og stor lyst til at sætte gang i det, jeg er nået frem til i coachingen.”  

Lars, afd.chef.

”Jeg har før tænkt, at coaching var lidt spild af penge og tid. Sådan har jeg det ikke længere efter et forløb hos Flyt Fokus. Jeg tror i bund og grund min virksomhed sparer rigtig mange penge på at jeg bliver coachet. Jeg er ikke i tvivl om at det gør mig til en dygtigere, mere reflekterende og klartseende leder, – det er ikke noget jeg kun selv oplever. Det er også en feedback jeg får fra mine medarbejdere” 

Kristian, teamleder

Læs flere kundeudtalelser: Klik her